Bugun...



Bitcoin ile para kazanılır mı ?

Bitcoin ile para kazanmayı hiç düşündünüz mü? Para kaybedenler neden kaybediyor ? Yatırım tavsiyesi değildir.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-01-2023 11:24:50 Tarih: 04-11-2022 09:57

Bitcoin ile para kazanılır mı ?

Geleneksel itibari para birimlerinin aksine, Bitcoin merkezi değildir, yani onu kontrol eden merkezi bir otorite veya hükümet yoktur. Bu, onu birçok insan için cazip bir yatırım seçeneği haline getiriyor. Bitcoin'inize sahip olduğunuzda, onu bir yatırım olarak tutabilir veya alışveriş yapmak için kullanabilirsiniz. Üzülmeyeceğiniz rakamlarla alıp kenarda unutabilirsiniz.  Belki yine tarihi zirveler yapar…

Bitcoin ile para kazanmanın bir yolu da madencilik yapmaktır. Madencilik, yeni Bitcoin'lerin nasıl yaratıldığıdır. Birisi Bitcoin madenciliği yaptığında, blok zincirindeki işlemleri doğrular ve yeni Bitcoinler şeklinde ödüller kazanır.  Yani kendinize bitcoin üretiyorsunuz ve bitcoin yükseldiğinde sizde para kazanmış oluyorsunuz. Burda anahtar soru şu olmalı… Maliyetim ve oluşan bitcoinin değeri..

Kaybedenler neden kaybediyor… Arz ve talep meselesinde, değerin en yüksek olduğu anlarda ilk girişi yapanlar, yeni talepler gelmediği için oluşan düşüşte ciddi kayıplar yaşıyor. O yüzden kaybetmeyi göze alabileceğiniz kadar yatırım yapmalısınız.




Kaynak: HerTeknoloji

Editör: HerTeknoloji




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Kripto/Coin Dünyası Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI